Parteneri
forum gratuit
Sondaj

CuM Vi Se PaRe FoRuMuL

100% 100% [ 2 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]

Total voturi : 2

Top postatori
teLOVEsc (77)
 
FuNnN (65)
 
Mihay <3. llg (59)
 
zERo (34)
 
MiKa (22)
 
zak (19)
 
xyz (9)
 
Sp1ke (6)
 
mzQ^ (4)
 
panteraX (2)
 

aici ne votati
TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Dati un vot plss eu nu veti regreta Top66 Statisticixtrclans.freeforums.orgParTeneri
staFF
AdMiNistRaToRi FuNnN
CEAS

[4-Fun] ReguLamenT Admini

In jos

;. [4-Fun] ReguLamenT Admini

Mesaj  FuNnN la data de Joi Oct 29, 2009 11:16 am

1. Nu se abuzeaza de comenzi de genul amx_say, amx_tsay si amx_csay.
2. Nu se fac locuri la cererea jucatorilor sau pentru prieteni apropiati.
3. Este interzis BAN / KICK / SLAY asupra altor admini.
4. Nu aveti voie ca in timpul jocului sa puneti reguli noi pentrut playeri.
5. ADMINUL are obligatia de a aplana orice conflict aparut in timpul jocului in primul rand prin atentionarea jucatorilor apoi cu aplicarea pedepselor cuvenite in functie de gravitatea conflictului.
6. Din momentul in care un admin intra pe server acesta devine impartial, neutru. Nu conteaza ca “X, Y sau Z” ii este prieten sau dusman. Prin urmare nu are voie sa faca diferente intre jucatori.
7. Atunci cand pe server sunt mai multi admini deciziile importante le ia cel cu rang mai mare, iar restul isi vor imparti in mod egal sarcinile ce le revin.
8. Sub nici o forma un admin nu va scoate banul dat unui JUCATOR care a jucat folosind cheat-uri (WallHack / OGC / AIM / etc.) fara o dovada concreta (prezentata tuturor adminilor in special Ownerului).
9. In cazul in care adminul nu aplica pedepsele cuvenite celor care nu respecta regulile pe server i se vor diminua drepturile.
10. Schimbarea hartii curente inaintea expirarii timpului normal se face in ultimele 5 minute ramase din timpul regulamentar de comun acord cu adminii prezenti in acel moment pe server. Daca sunt jucatori putini pe server, puteti schimba harta fara sa mai tineti cont de timpul ramas.
11. Banurile se dau prin comanda amx_banip timp nume motiv pentru:
- coduri (aim,wall,speed,etc.). Pentru acest tip de coduri banul este permanent (timp 0 reprezinta permanent; ex.: amx_banip 0 Nume Aim+Wall)
- Limbaj, mai intai avertizati jucatorii sa pastreze un limbaj decent pe server iar daca continua cu injuraturile dati gag/llama si dupa aceste sanctionari, ve-i da ban timp 200 minute pe motivul limbaj.
Daca sunt adresate injuraturi grave la adresa unui admin, timpul poate fi mai mare de 200 minute, maxim 1000. De asemeni, se da ban 200 minute pentru retry dupa gag/llama.
- pentru cei ce fac flood pe server cu afirmatii gen “votemap x este y harta” sau repeta ostentativ anumite cuvinte sau propozitii gag/llama/kick[/color]

ATENTIE!! Este interzis a se acorda BAN PERMANENT pentru limbaj !!
Adminii care dau ban permanent pentru limbaj vor fi aspru sanctionati !!!


12. Se va acorda ban permanent celor ce fac reclama pe servere.
13. Inainte de a da ban unui codat, stati spectator si faceti un demo (pentru aim, wall sau speed) sau ScreenShot (pentru wall) pentru a putea demonstra pe forum reclamatiile ulterioare banului acordat !
14. Nu modificati setarile cvar ale serverului, in special timelimitul unei harti! Folositi doar comenzile sv_unlag 1 si mp_autoteambalance 1, mp_freezetime, mp_roundtime doar in cazuri speciale!
15. Orice problema ce priveste un admin, v-a fi discutata pe forum in Sactiuni sau in privat cu Ownerul.
16. Adminii inactivi pe server sau forum vor fi sanctionati, pana la retragerea adminului.
Adminii au obligatia sa-si faca cont pe forum pentru a raspunde reclamatiilor!
Daca aveti admin si nu sunteti inregistrati pe forum pierdeti adminul!

17. Adminilor le este interzis sa foloseasca cuvinte triviale la adresa jucatorilor de pe servere. Jucatorii de pe servere se trateaza cu un minim de RESPECT.
18. NU abuzati de admin si nici NU vindeti/imprumutati adminul. Orice abuz de admin duce la suspendarea lui! Adminele sunt personale si orice folosire de catre alti jucatori va atrage dupa sine suspendarea acestora.
19.Este interzis a se folosi spray-ul cu conotatii indecente (poze sexy, porno, injuraturi) sau cu reclame catre alte site-uri sau servere. Jucatorii vor fi banati cu minim 500 minute pentru spray-urile indecente sau permanent pentru cele cu reclama.
20.Cererile de UNBAN care nu sunt facute in maxim 1 luna de la primirea acestuia sunt NULE si NU SE VOR MAI LUA IN CONSIDERARE.
21.Jucatorii care folosesc buguri vor fi pedepsiti cu Ban 200 minute.
Adminii care vor folosi buguri :
-suspendarea adminului pe termen de 3 zile pentru exemplul negativ de care dau dovada!

Cine nu respecta aceste reguli, v-a primi o suspendare de 3 zile. La urmatoarea recidiva, v-a primi 7 zile suspendare iar la a 3 a abatere se va suspenda permanent adminul fara drept de recuperare al acestuia! !
avatar
FuNnN
Admin
Admin

Mesaje : 65
Data de inscriere : 28/10/2009
Localizare : Baia Mare

eMo % :
Eu:
1000/1000  (1000/1000)

http://extream-zone.forumulmeu.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum